Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

print-ikon

Plastikkirurgi

Introduktionsstillinger

I Videreuddannelsesregion Øst findes der pt. 8 introduktionsstillinger i Plastikkirurgi. Introduktionsstillingerne er et-årige og består af ansættelse på en plastikkirurgisk afdeling.

Introduktionsstillingerne opslås af afdelingen på www.sundhedsjobs.dk 

Fælleskirurgiske introduktionsstillinger giver stadig adgang til at søge hoveduddannelse i de 5 kirurgiske specialer.

Hoveduddannelsesforløb

I Videreuddannelsesregion Øst opslås der årligt 4 hoveduddannelsesforløb. 2 forløb er til besættelse pr. 1. maj, og 2 er til besættelse pr. 1. november. Hoveduddannelsen varer 5 år og består af ansættelse på flere plastikkirurgiske afdelinger, samt ansættelser på kirurgisk, ortopædkirurgisk samt brystkirurgisk afdeling.

I de plastikkirurgiske hoveduddannelsesforløb indgår en fælleskirurgisk "common-trunk del". Denne består af kurser i de øvrige kirurgiske specialer. Spørg din uddannelsesansvarlige overlæge om den tidsmæssige placering for disse, når du påbegynder din første ansættelse i forløbet.

Opslag af hoveduddannelsesforløb

Alle hoveduddannelsesforløb slås op på sundhedsjobs.dk. Henvendelser omkring stillingsopslag og ansøgninger skal rettes til Videreuddannelsesregion Øst, mens spørgsmål om kommende forløb skal rettes til den videreuddannelsesregion, man ønsker ansættelse i.

Kontaktpersoner

Postgraduat klinisk lektor (PKL):

Anders Klit, Afdeling for plastikkirurgi og brandsår, Rigshospitalet. E-mail: anders.klit@regionh.dk 

Sagsbehandler:

Karina Heuer Bach, e-mail: khb@regionh.dk 

Telefon: 38669934

Ansættelsesproceduren i plastikkirurgi er landsdækkende og ligger i Videreuddannelsesregion Øst.

Andre spørgsmål til uddannelsen (herunder igangværende uddannelsesforløb) skal rettes til kontaktpersonen i den pågældende region, hvor lægen er ansat.

HUSK at orientere dig i de mange elementer, der er gældende for din lægelige videreuddannelse som f.eks. målbeskrivelse, uddannelsesprogram, kurser, logbog m.m. Se mere under ”Vigtig info”.

Opdateret 02/10 23

Tlf: 38 66 99 30​