Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

print-ikon

Pædiatri

Introduktionsstillinger

I Videreuddannelsesregion Øst er der 26 introduktionsstillinger til besættelse i Pædiatri. Introduktionsstillingerne er et-årige og tilknyttet én sygehus- eller hospitalsafdeling. Introduktionsstillingerne opslås lokalt af afdelingerne på www.sundhedsjobs.dk.

Hoveduddannelsesforløb

Hoveduddannelsen varer fire år og alle uddannelsesforløb i Videreuddannelsesregion Øst indeholder minimum 1 års ansættelse i BørneUngeKlinikken på Rigshospitalet.

Der opslås 7 forløb til besættelse 1. april og 6 forløb til besættelse 1. oktober. Under ”Vigtig info” findes en oversigt, der viser sammensætningen af hoveduddannelsesforløbene.

Opslag af hoveduddannelsesforløb

Hoveduddannelsesforløb i Videreuddannelsesregion Øst, opslås af Sekretariatet i Videreuddannelsesregion Øst på sundhedsjobs.dk. Henvendelser vedrørende stillingsopslag og ansøgninger skal rettes til Sekretariatet.

Kontaktpersoner

Specialets postgraduate kliniske lektor (PKL):

Kirsten Holm, e-mail: Kirsten.Holm.02@regionh.dk 

Sagsbehandler:

Karin Skjønnemann, e-mail: karin.skjoennemann@regionh.dk 

Telefon: 3866 9637

Hovedkursusleder i Pædiatri:

Marie Lawaetz, e-mail: hkl@paediatri.dk 

Spørgsmål til opslag af hoveduddannelsesforløb i de andre videreuddannelsesregioner skal rettes til kontaktpersonen der. Spørgsmål til uddannelsen i øvrigt, skal rettes til kontaktpersonen i den pågældende videreuddannelsesregion, hvor lægen er ansat.

HUSK at orientere dig i de mange elementer, der er gældende for din lægelige videreuddannelse som f.eks. målbeskrivelse, uddannelsesprogram, kurser, logbog m.m. Se mere under ”Vigtig info”

Opdateret 16/8-23

Tlf: 38 66 99 30​