Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

print-ikon

KBU i Region Sjælland

Region Sjælland udbyder Klinisk Basisuddannelse på sygehusene i Holbæk, Køge, Roskilde, Slagelse og Nykøbing Falster. Tilsammen udbyder sygehusene ca. 100 KBU-stillinger til besættelse hvert halvår.

Stillingerne slås op og søges iht. lodtrækningssystemet for Klinisk Basisuddannelse via www.basislaege.dk

Fra 2019 kan kandidater fra Region Sjællands kandidatuddannelse i medicin, blive fritaget for lodtrækning til Klinisk Basisuddannelse og søge KBU direkte i Region Sjælland; evt. i sammenhæng med en efterfølgende introstilling. 

Læs mere om Kandidatuddannelsen i Region Sjælland og Sammenhængende uddannelsesforløb på "Medicinuddannelsen i Region Sjælland'.

Kurser og temadage

Obligatoriske kurser og temadage for KBU-læger i Region Sjælland udbydes af regionens Koncern HR Uddannelse og Udvikling (KHRUU).

Praktiske oplysninger

Sammen med din ansættelseskontrakt vil du modtage et velkomstbrev m.m. indeholdende diverse generel information om din ansættelse i Region Sjælland.

Følg links i boksen til højre og læs mere om Den Lægelig Videreuddannelse og Det Gode Lægeliv i Region Sjælland, generel information om KBU i Region Sjælland og om ansættelsen i almen praksis. Find også kontaktinformation for de personer, der arbejder med Lægelig Videreuddannelse i Region Sjælland.

Opdateret 12/5-2022​

Tlf: 38 66 99 30​