Gå til forsiden
Klik her for at læs mere
Klik her for at læs mere
Printvenlig side
Her er du:  KBU  »  KBU på Færøerne

KBU på Færøerne

Der er halvårligt fem stillinger til besættelse på Færøerne med start henholdsvis 1. marts og 1. september. Forløbene slås op og søges gennem fordelingssystemet www.basislaege.dk ligesom øvrige KBU-forløb. Forløbene på Færøerne er dog ekstra i forhold den almindelige fordeling, og man kan således kun komme i KBU på Færøerne, hvis man selv ønsker det.

 

Bolig

Landssygehuset i Tórshavn har lægeboliger beliggende tæt ved sygehuset, som udlejes til priser, der er godkendt i overenskomsten for yngre læger.

 

Kurser

·         Introduktion såvel på Landssygehuset som hos kommunelægen

·         Deltagelse i de obligatoriske KBU-kurser i Danmark

 

Uddannelsessteder

Klinisk Basisuddannelse på Færøerne foregår på Landssygehuset i Tórshavn samt evt. i almen praksis.

 

Særligt

Rejse retur betales for den yngre læge, ægtefælle/kæreste og evt. børn. Flyttegods deri inkluderet evt. bil godtgøres med kr. 25.000,- for returflytning.

 

Læger der ansættes på Færøerne skal gøres opmærksom på, at Foreningen af yngre læger på Færøerne har indgået en gruppeaftale med forsikrings-og pensions selskabet Betri penjón som forvalter pensionsopsparingen i samarbejde med SparInvest i Danmark. Aftalen er gældende fra 1.marts 2014.

Alle yngre læger der starter på Færøerne vil automatisk indbetale til pensionsopsparing- og forsikring i forbindelse med lønudbetaling. Den enkelte læge vil i denne forbindelse få tilsendt pensionsbevis med login til pensionsportalen (svarende til MinPension i Danmark) samt forsikringsbetingelser.

 

 

Kontaktinformation

 

Helena Skaalum Mikkelsen

Tlf.: 00298 30 4599-1011

E-mail: lshelmi@ls.fo

 

Landssygehuset

FO-100 Tórshavn

Færøerne

 

Links:

 

Landssygehuset i Tórshavn

 

 

 

 

 

© 2011 Lægelig Videreuddannelse | Kildegårdsvej 28, opg. 63 st. | 2900 Hellerup | Tlf: 38 66 99 30  | EAN-nummer: 5798000384101